Rediscover your World!

Jutgenoot
U wilt zich fysiek voor ons inzetten? Word dan stadsjutter!
Houd uw stad of dorp schoon door plastic voor ons in te zamelen, alleen of (gezelliger!) in een groep. Aan te raden voor mensen die niet stil kunnen zitten.
Selecteer
Reisgenoot
Met ons meereizen zonder barre weersomstandigheden? Adopteer een hexcore!
Voor 250 euro adopteert u een bouwsteen in de Solar Voyager, die u online kunt volgen. Aan te raden voor families, (vrienden-)groepen, (sport-)verenigingen of bedrijven.
Selecteer
U kunt veilig met iDeal betalen
Denkgenoot
U heeft uw eigen ideeën over duurzaamheid?
Doneer uw ideeën dan aan ons, al dan niet vergezeld van een financiële bijdrage. Alle beetjes en ideetjes zijn welkom! Aan te raden voor betrokken burgers.
Selecteer
U kunt veilig met iDeal betalen
Speelgenoot
Met uw organisatie actief meedoen aan de expeditie? Deel uw knowhow en (financiële) middelen met ons.
Voor bedrijven, (overheids-)instellingen, stichtingen enz. die maatschappelijk- en duurzaam verantwoord willen ondernemen.
Selecteer

Jutgenoot

Reisgenoot

Na het invullen van uw gegevens volgt het betaalproces. U kunt veilig betalen met iDeal.

Denkgenoot

Na het invullen van uw gegevens volgt het betaalproces. U kunt veilig betalen met iDeal.

Speelgenoot

Duurzaamheidsboodschap aan de wereld
Met onze tocht naar de geografische Zuidpool willen we de wereld iets duidelijk maken. En dat is niet ons verhaal maar de boodschap van de jeugd, die verlangt naar een duurzame maatschappij. Daarom schenken zij ons hun duurzaamheidsboodschappen en zorgen wij vervolgens voor een podium om deze belangrijke boodschappen bekend te maken. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bekijk het filmpje.
Reis mee naar de Zuidpool

We willen spelenderwijs naar een circulaire economie toe en we kunnen wel wat speelkameraden gebruiken. Doe mee en ontdek hoe u in uw leefomgeving de verandering naar een duurzame samenleving kunt helpen vormgeven. 

De Adoptie van HexCores is voor u wellicht een mooie eerste stap. Waarom?
Omdat u als certificaathouder van HexCores zorgt voor:

  1. Een educatieprogramma voor de jeugd die daarmee meer te weten komt over duurzaamheid, omdenken en plastics.
  2. Actieve stadsjutters die waardevolle materialen verzamelen. De plasticsoep begint op de stoep, dus hiermee maken ze niet alleen de stad schoon: ze pakken ook een groot probleem bij de kern aan.
  3. Open innovatie. Want de samenwerkingsverbanden in deze expeditie zorgen voor veel nieuwe inzichten die wij graag met u delen.
  4. Het wereldkundig maken van de duurzaamheidsboodschap van de jeugd.

En zeker niet minder belangrijk: het is gewoon leuk om je HexCore de gehele reis te volgen en zo het avontuur mee te beleven!

Hierboven bieden we meerdere manieren aan om u te laten deelnemen aan de expeditie Clean2Antarctica. Heeft u een ander idee over hoe u mee kunt doen? Laat het ons dan vooral weten!

Deel deze pagina